Oldal kiválasztása
Sorsfordító Belső Átalakulás - Érzékeny Nőknek

 

Te is megérdemled, hogy teljes életet élj és béke legyen a szívedben.

Egyéni és csoportos folyamatok során megtanulhatod, hogyan köteleződj el önmagad mellett, és hogyan tartsd fenn az elért változást gyengéden és szeretettel.

Helló Kedves!

Gondolom, te is minden ígéretes módszert kipróbáltál már, ami szembejött, hátha meglesz az a valami, ami végre meggyógyítja az összetört szívedet.

Kevesen tudják, hogy nekünk, érzékeny nőknek néha egy (mások szerint) szimpla hétköznapon átnavigálni is kihívást jelent. Elhiszem, hogy te is belefáradtál abba, hogy fenntartsd a látszatot, hogy “normális” vagy, miközben tudod: azok a finom részletek, amiket érzékelsz (és amiket lehet, hogy megtartasz magadnak), nagyon is értékesek, különlegesek… legalábbis azok lennének, ha nem nehezítenék meg ennyire a mindennapokat.

Talán egyetértünk abban is, hogy pusztán “normálisnak lenni” nem lehet az életed célja, hiszen a szíved mélyén pontosan tudod, hogy ennél jóval többre születtél! Például arra, hogy élvezd az életet, utazz, megtapasztald önmagad nagyszerűségét, kiteljesedj, jobbá tedd a világot és megoszd az egyedi érzékenységedet és kreativitásodat azokkal, akik nyitottak rá és értékelik.

De ahhoz, hogy ez ne csak egy álom maradjon, amit a rejtekhelyeden kukksolva dédelgetsz magadban – a belső lelki munkát is el kell végezzük. Nem azért, mert ez most divatos, hanem azért, mert a világnak szüksége van rád. IGEN! A te energiáidra, ötleteidre, humorodra, vagányságodra, mindenre, ami TE VAGY!

Ebben tudlak támogadni az egyéni és csoportos programjaim keretében, hogy mielőbb visszatérjen a lelkesedésed, újra csillogjon a szemed, hogy magabiztosan tudd felállítani és fenntartani a határaidat és beleállj a személyes erődbe.

Ez persze nem egy röpke találkozás során fog megtörténni, hanem folyamatában, lépésről lépésre. Abban is segítelek majd, hogy fenn tudd tartani a lendületedet és megtartsd az önmagadnak tett ígéreteidet.

Szóval, ha már egy jó ideje kevesebbet mosolyogsz, nem érzed jól magad a bőrödben és valami feszít belülről, hogy változtass – ne várj tovább!

Találkozzunk online és beszélgessünk Rólad és az életedról 1 órában – azoknak a módszereknek a tükrében, amikkel dolgozom – és utána el tudod majd dönteni, tovább keresed-e a megoldást vagy megengeded, hogy támogassalak a folyamataidban. Ezt az első beszélgetést természetesen ajándékba kapod, és semmilyen további elköteleződéssel nem jár, hacsak nem úgy döntesz, hogy pont ezt szeretnéd.

Szeretettel várom jelentkezésedet!

Kotsy Krisztina
hello@krisztinakotsy.com

U.i.: És íme, néhány titulus, amik segíthetnek elképzelni, hogy mi mindennel tudlak támogatni. Ezeket a “kalapokat” váltogathatom: EFT stresszoldás szakértő, Transzformációs Life Coach, Veszteség- és Gyászfeldolgozás specialista 🙂

Támogató Megközelítések

Ha őszintén és szeretettel ránézel az életedre, mit gondolsz, mi lenne MOST számodra az ideális következő lépés?

Érzelmi ÉS mentális egyensúlyod megteremtése

Intenzív, személyre szabott találkozásaink során megtapasztalhatod, milyen érzés őszintén elköteleződni önmagad mellett  és ráhangolódni saját magadra, hiszen ez adja a haladásod ütemét és irányát.

Segítek, hogy a stresszoldást és az önmagadról való mindennapos gondoskodást (self-care) könnyedén az életed természetes részévé tudd tenni. Ehhez egyszerű és hatékony technikákat alkalmazunk, amik gyakorlását önállóan is folytatni tudod majd.

Veszteségeid feldolgozása ÉS béke a szívedben

Együtt könnyebb ránézni a sérelem vagy félreértés miatt lezáratlan kapcsolatokra, amikben veszteség ért és ahonnan azóta is jóvátételt, kiengesztelést vársz; vagy épp ellenkezőleg: te szeretnél feloldozást kapni.

Folyamatodban ráérezhetsz, hogy a béke a szívedben független másoktól, és még az illetővel való újbóli kapcsolatfelvétel sem szükséges hozzá. Megértheted, hogy a megbocsátás az egyik legbensőbb magánügyed, és csakis rajtad áll, mikor köszönsz el a fájdalomtól.

Pozitív jövőképed ÉS a személyes erőd megélése

Amikor az önfeltáró belső munka és múltad feldolgozása részben már mögötted van, ismered a működésedet és összességében jól funkcionálsz az életedben – akkor készen állsz erre a folyamatra.

Támogatlak, hogy a legrövidebb úton juss el onnan, ahol most vagy – oda, ahol lenni szeretnél. Látni fogod, mekkora ereje van annak, ha felelősséget vállalsz azért, hogy a magadnak tett ígéreteidet megtartsd, mert ezáltal kerülsz lépésről lépésre közelebb a megálmodott pozitív jövőképedhez.

Summer ’18 Collection

What we do

Handmad Jewelry Made With Love

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

EngagemenT

How It Works

w

Chat With An Expert

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Diamond Selection

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
[

Design Your Ring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
New

Our Latest Jewelry

20% OFF Entire Wedding Collection

Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.
[et_pb_shop type=”recent” posts_number=”6″ columns_number=”3″ icon_hover_color=”#000000″ _builder_version=”3.0.106″ title_font=”Cormorant Garamond||||||||” title_font_size=”24px” price_font=”Cormorant Garamond||||||||” price_font_size=”24px” border_width_all_image=”10px” border_color_all_image=”rgba(51,51,51,0)” box_shadow_style_image=”preset5″ box_shadow_vertical_image=”0px” box_shadow_spread_image=”1px” box_shadow_color_image=”#c4beb9″ orderby=”menu_order” _i=”0″ _address=”8.1.1.0″ theme_builder_area=”post_content” /]